Satsning på utbildningsansvariga

Som utbildningsansvarig har man en nyckelroll i sin förening. Dalarnas Fotbollförbund vill göra tillvaron lättare för personer som innehar denna roll och genomför därför, för tredje året, projektet "Satsning på utbildningsansvariga"

Projektet syftar till att stärka synen på utbildning i föreningen. Genom att ha en utbildningsansvarig finns det en utsedd person som ansvarar för att föreningens ledare får den utbildning som deras uppdrag kräver.

Den utbildningssvarige deltar på 2 träffar under året där man få ta del av information och utbildning från Dalarnas FF och SISU. I paketet ingår också att under året genomföra ett studiebesök för att inspireras och forkovra sig.

Under träffarna behandlar vi en rad olika relevanta områden som t ex framtagande av utbildningsplaner, arbete med lärgrupper, idrottslyftet m m. Som deltagare i projektet får du också information om nya utbildningsinsatser bland de första i distriktet och har även möjligheten att influera och påverka det utvecklingsarbete som görs i Dalafotbollen.

Ansvarig för projektet är ulf.weinstock@dalaidrotten.se