Fotbollsportalen

Fotbollsportalen är ett bra verktyg för ledare och organisation i föreningen.

Här kan ni hitta:

 • Övningar och träningspass
  Är ett fantastiskt verktyg för tränare. Via den här portalen kan ledare gå in och ta del av redan befintliga träningspass och övningar som är anpassade efter den utbildningsnivån spelarna är på. Tränarna kan även gå in och skräddarsy sina egna träningspass utifrån spelarutbildningsplanen.
  Till varje övning finns det filmer och bilder som visar hur övningen ska gå till samt instruktioner om VAD vi ska göra, HUR vi ska göra det och vad SYFTET med träningen är. Det finns också exempelfrågor som tränare kan ställa till spelarna under träningen för att få spelarna mer delaktiga. Här finns en länk till en "Lathund" hur övningarna ser ut och hur man skapar träningspass, steg för steg.
 • Tränarutbildning
  På varje utbildning får tränarna utbildningsmaterial. Längst fram i boken finns en skrapkod som man ska registrera för att få behörighet till allt utbildningsmaterila. På respektive utbildningssidan till exemepl C-ungdom så finns det tillgång till alla filmer som presenterats på utildningen samt webbuppgifter och övrigt material.
 • Domare och regler
  Tillkommer inom kort!