Marknadsplats tränare sökes

Dalarnas Fotbollförbund erbjuder föreningar som söker tränare denna marknadsplats.

Förening som söker tränare kan "annonsera" genom att anmäla detta med e-post till Niklas Ribjer, Dalarnas FF. Ange förening, kontaktperson, telefonnummer samt önskemål.

Tränare sökes till säsongen 2017

Uppdaterad 2017-03-16

Stora Tuna IK
Stora tuna ik söker tränare till sin damverksamhet.

Intresse kan skickas till Jonas Carlsson eller nr 076-8763269

IF Tunabro
IF Tunabro söker dig som brinner för fotbollen och ledarskapet! Vi är i behov av flera poster som ungdomstränare för bästa möjliga utveckling och förberedande för seniorverksamhet, speciellt mot Dam-lag.Söker även till A/U staben i herr-lagen med materialare, lagledare och assisterande A-lag/ huvudansvar U-lag. Vi är ett ungt och hungrigt lag med mål att alltid bli bättre och ta varandra till nya höjder! Låter detta intressant så släng gärna iväg en intresseanmälan via E-mail till Info@iftunabro.nu

Sollerö IF
Sollerö if söker ledare som ser fotbollens nytta i samhället. Som kan ta folk från olika skolor och som värdesätter processen och resultaten och samspelet mellan de två. Det nyfödda herrlaget (det blir nog ett par damer med också) har gjort två säsonger i div 7 Norra Dalarna och tagit stora steg. Nu väntar år tre och vi vill ha in nya krafter/tankar som tar till platser vi inte varit på förut.

Hör av er till Jon Böhlmark, jonbohlmark@gmail.com eller 070 23 23 050.

Föreningar som önskar avföras från listan skall meddela Dalarnas FF om detta.