Ungdomsserier och cuper 2017

Inom kort startar en ny spännande säsong. Dalarnas FF:s Tävlingskommitté har för ungdomstävlingarna 2017 fastställt serieindelningar, upprättat spelordningar i seriespelet samt lottat ungdomscuperna.

Några spelordningsmöten genomförs inte för ungdomsserierna vilket innebär följande:

- Att föreningarna själva (eller tillsammans med planägare/kommun) via Fogis lägger in datum och klockslag på sina hemmatcher i seriespelet.

- Matcherna skall vara datum- och tidstillsatta i Fogis senast fredagen den 21 april.
För pojkar 17 Elit och division 1 är matcherna är matcherna datum- tidstillsatta senast torsdagen den 16 mars.

- Manual för hur man datumsätter sina hemmamatcher finns på DFF:s hemsida under menyn Förbundsinformation klicka sedan på Dokumentbank.

- Observera att datumen som står i spelprogrammet inte är "heliga", utan endast ett förslag från Dalarnas FF. Om bortalag vill ändra datum/klockslag eller byta någon hemma- bortamatch skall hemmalaget kontaktas och ändrar efter överenskommelse med bortalaget.Undvik dock att lägga matcher efter den sista omgången spelprogrammet.

- Vill föreningarna i de yngsta serierna göra sammandragningar, s.k. poolspel, och spela flera matcher samma dag så är det inget hinder. I division 4-6 ska angiva datum endast ses som ett rekommenderat sista datum.

- Matchändringar kan göras löpande under spelåret i Fogis. En förutsättning för en sådan ändring är dock att båda lagen är överens om ny matchdag.

- Vid oenighet fastställer Tävlingsstyrelsen ny matchdag.

- Föreningar som har lag i Dalarnas FF: s ungdomscuper skall observera att dessa datum är fasta. Se datumen i respektive cuplottning.

- Kontrollera ocskå så att laget i fogis har en kontaktperson med telefon och e-postadress.

Lottningarna finns att hämtas på nedanstånde länk.

Som bilagor finns följande med denna information

Serieindelningar finns på denna länk

Kalendarium för DFF:s spelarutbildning finns på denna länk

- Spelordningar finns att hämta på denna länk

DALARNAS FOTBOLLFÖRBUND/Tävlingskommittén