1:a septemberregeln

Dalarnas Fotbollsförbund vill påminna om 1 september-regeln. Föreningar måste göra klart eventuella spelarövergångar på spelare som ska spela i representationslag under hösten senast den 31 augusti. Läs mer i nyheten.

Frimånad för Futsal

Augusti månad är frimånad för Futsal. Glöm inte att registrera era befintliga och spelare.

Damer och herrar, upp- och nedflyttning 2020

Inom kort så går vi in i slutspurten i de olika dam- och herrserierna varför Dalarnas FF:s Tävlingskommitté informerar här vad som gäller för upp- och nedflyttning i distriktets dam- och herrserier 2020.

Final Junior-DM Damer 18 augusti

Den 18 augusti är det dags för den andra och avgörande finalmatchen i Junior-DM Damer på Torsångs IP. Matchen spelas mellan Torsångs IF och Kvarnsvedens IK.Framtidens lirare gör upp om vilka som ska ta emot medaljerna som Dalarnas bästa juniorlag på damsidan.

Förändringar i seriespelet 2020

Här kan du se vilka förändringar som skett i seriespelet 2020. Förändringar presenteras i datumordning (senaste först) under respektive rubrik.

Information inför höstens matcher

I dagarna drar höstens matcher igång i de flesta av våra serier i Dalarna (både senior- och ungdomsserier). Därför vill vi påminna vad som gäller kring publik, arrangerande av match och domarersättningar.

Uppdatering av SvFFs riktlinjer med anledning av Corona-utbrottet

Svenska Fotbollförbundet uppdaterade den 8 juni sina riktlinjer för svensk fotboll under coronaepidemin. Vid presskonferens med Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelades fredag 29 maj att de allmänna råden till idrotten ändras från och med den 14 juni. Detta gör det möjligt att starta upp tävlingsverksamheten för svensk seniorfotboll. Den 5 juni hölls en presskonferens av regeringen där restriktonerna kring resor i Sverige ändrades vilket innebär att nya riktlinjer nu kommit från SvFF. Detta innebär att all seniorfotboll i Sverige kan starta upp förutsatt att rekoemendationer för arrangemang följs.

Beslut Ungdoms-DM/Miljönären Cup 2020

Dalarnas Fotbollsförbunds tävlingskommitté har vid ett extrainsatt möte behandlat uppstarten av Ungdoms-DM 2020. Beslutet är att matchspelet startar upp utifrån lottat schema.

Uppdaterat beslut om matchspel för ungdomar

Uppdaterad 2020-05-26 Dalarnas Fotbollsförbund har under hela pandemin följt utvecklingen och följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Den 16 april kom nya rekommendationer gällande matchspel för barn och ungdomar födda 2002 eller senare. DFFs Tävlingskommitté har nu tagit ett nytt beslut kring detta matchspel.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter