2 x Gustafs GoIF

Gustafs GoIF så heter DM segrarna i Futsal för damer och herrar när detta avgjordes i Falun och i Lugnets sporthall. Grattis.

Herrar division 4-6

IFK Hedemora FK har meddelat att man inte kommer till spel i herrar division 4 2019. Man har också meddelat att man avsäger sig platsen i herrar division 5

Domarkurser 2019

Kursprogrammet för domarkurserna 2019 är fastställt. Börja redan nu i föreningen inventera behovet och planera för domarkurserna 2019.

Frimånaden

Mellan den 15 november och den 15 december infaller frimånaden, vilket innebär att amatörspelare kan byta förening utan att föreningen man lämnar kan hindra detta.
Det krävs dock en övergångshandling.

Inbjudningar till DFF:s tävlingar 2019

Vi har fått frågor för 2019 års serieverksamhet och inbjudningarna till Dalarnas FF tävlingar 2019 kommer att ske enligt följande plan.

Kvaldax

Vi har gått in i kvaltidernas period. Kvalet till damer division 2 och kvalet till division 5 herrar är avgjort. Grattis till Gustafs GoIF U till platsen i damer division 2 och IFK Mora FK U till platsen i herrar division 5.
Kvalet till herrar division 2 och 3 startar upp nu till helgen. Slätta SK kvalar till division 2 och Avesta AIK kvalar till division 3. Vi säger lycka till.

Ungdoms DM/Miljönären cup, Finaler

Lördagen den 15 september i Malung och på Skinnarvallen avgörs finalerna av Ungdoms DM/Miljönären Cup.
Missa inte tillfället att se våra duktiga fotbollsungdomar.

Damer och herrar, upp- och nedflyttning 2018

Inom kort så går vi in i slutspurten i de olika dam- och herrserierna varför Dalarnas FF:s Tävlingskommitté informerar här vad som gäller för upp- och nedflyttning i distriktets dam- och herrserier 2018.

Förändringar i seriespelet 2018

Här kan du se vilka förändringar som skett i seriespelet 2018. Förändringar presenteras i datumordning (senaste först) under respektive rubrik.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter