Serieindelningar herrar division 6

Dalarnas FF:s Tävlingskommitté har upprättat serieindelningar för herrar division 6.
20 lag är anmälda i herrar division och inga vakanser uppstod i herrar division 6

INSTÄLLT: Ungdoms-DM i Futsal 9 januari 2021

På grund av rådande omständigheter och den situation med ökad smittspridning av Covid-19 i samhället och skärpta allmänna råd har Dalarnas Fotbollförbund fattat beslut att ställa in Futsal-DM 9 januari för ungdomar.

- Vi skulle hamna i en situation med för många spelare och ledare i lokalen och svårigheter att säkerställa en verksamhet med liten risk för smittspridning. Särskilt tråkigt är beslutet då vi i år hade många lag som ville delta i distriktsmästerskapet, säger Tävlingskommitténs ordförande Stig Stjärnesund.

Håll i – håll ut – håll avstånd

INSTÄLLT: Futsal, Senior-DM 2020

På grund av rådande omständigheter och den situation med ökad smittspridning av Covid-19 i samhället har Dalarnas Fotbollförbund fattat beslut att ställa in årets Futsal-DM för herrar och damer.

- Vi skulle hamna i en situation med över 300 spelare och ledare i lokalen och svårigheter att säkerställa en verksamhet med liten risk för smittspridning. Särskilt tråkigt är beslutet då vi i år hade en ökning av antalet lag som ville delta i distriktsmästerskapet, säger Tävlingskommitténs ordförande Stig Stjärnesund.

Håll i – håll ut – håll avstånd.

1:a septemberregeln förtydligande

Dalarnas Fotbollsförbund vill förtyldiga vad som gäller efter den 1:a respektive 4:e september. Inga övergångar som görs efter 1/9 ger rätt till spel i den nya föreningen. Ingen nyregistreing av spelare efter 4/9 ger rätt till spel i den nya föreningen (detta gäller även 30-månadersregeln som räknas som nyregistrering) . Läs mer i nyheten.

1:a septemberregeln

Dalarnas Fotbollsförbund vill påminna om 1 september-regeln. Föreningar måste göra klart eventuella spelarövergångar på spelare som ska spela i representationslag under hösten senast den 31 augusti. Läs mer i nyheten.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter