Futsal DM damer och herrar

Dalarnas Fotbollförbund bjuder in till Futsal DM för damer och herrar.
För SM-kval och DM för flickor och pojkar 15 & 17 år kommer inbjudan till föreningarna under andra halvan av oktober månad, speldagen är lördag 12 januari 2019

Kvaldax

Vi har gått in i kvaltidernas period. Kvalet till damer division 2 och kvalet till division 5 herrar är avgjort. Grattis till Gustafs GoIF U till platsen i damer division 2 och IFK Mora FK U till platsen i herrar division 5.
Kvalet till herrar division 2 och 3 startar upp nu till helgen. Slätta SK kvalar till division 2 och Avesta AIK kvalar till division 3. Vi säger lycka till.

Ungdoms DM/Miljönären cup, Finaler

Lördagen den 15 september i Malung och på Skinnarvallen avgörs finalerna av Ungdoms DM/Miljönären Cup.
Missa inte tillfället att se våra duktiga fotbollsungdomar.

Damer och herrar, upp- och nedflyttning 2018

Inom kort så går vi in i slutspurten i de olika dam- och herrserierna varför Dalarnas FF:s Tävlingskommitté informerar här vad som gäller för upp- och nedflyttning i distriktets dam- och herrserier 2018.

Förändringar i seriespelet 2018

Här kan du se vilka förändringar som skett i seriespelet 2018. Förändringar presenteras i datumordning (senaste först) under respektive rubrik.

Kval till Svenska Cupen damer & herrar

Vi har kommit fram till finalen i kvalet till Svenska cupen herrar som spelas mellan Kvarnsvedens IK-IFK Mora FK. Sedan tidigare är Avesta AIK och Korsnäs IF FK är kvalificerade för Svenska Cupen Damer 2018/19.

Inbjudan till Regionala Futsalligan, Damer

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) inbjuder med detta till Regionala Futsalligan (RFL), Damer säsongen 2018/2019. Tävlingen avgörs i seriegrupper och därefter genom slutspel bestående av kvartsfinaler, semifinaler och finaler. Sammansättningen av lag i respektive seriegrupp bestäms utifrån geografisk närhet lagen emellan och varje lag spelar två matcher mot varje annat lag i sin seriegrupp.

Välkommen till dalafotbollen

Inom Dalarnas FF arbetar vi för att utveckla fotbollen och ser det som en av föreningslivets kanske viktigaste uppgift att ge barn och ungdomar möjligheten att känna glädje och kamratskap genom sitt idrottande. Därför vill vi hälsa Dig som leder ett ungdomslag särskilt välkommen.

Info till föreningarna 2018

Nu startar vi upp säsongen i distriktsfotbollen.Ta därför del av informationen här från vår Tävlingskommitté. Ett antal nyher finner du här som gäller barn-, ungdoms- och seniorfotboll.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter