Förändringar i seriespelet 2019

Här kan du se vilka förändringar som skett i seriespelet 2019. Förändringar presenteras i datumordning (senaste först) under respektive rubrik.

Regionala Regionala Futsalligan damer 2019/20

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) inbjuder med detta till Regionala Futsalligan (RFL) säsongen 2019/2020.SvFF:s Tävlingsutvecklingskommitté kommer att uppdra till Förbundsstyrelsen att den 25 april fastställa föreskrifter och tävlingsformat för säsongen 2019/20.

Hej och välkommen till Dalafotbollen

Inom Dalarnas FF arbetar vi för att utveckla fotbollen och ser det som en av föreningslivets kanske viktigaste uppgift att ge barn och ungdomar möjligheten att känna glädje och kamratskap genom sitt idrottande. Därför vill vi hälsa Dig som leder ett ungdomslag särskilt välkommen.

Info till föreningarna 2019

Inom kort startar vi upp säsongen i distriktsfotbollen.Ta därför del av informationen här från vår Tävlingskommitté. Ett antal nyher finner du här som gäller barn-, ungdoms- och seniorfotboll.

Kval Svenska Cupen 2019-20

Avesta AIK/Ornäs BK för damerna och Forssa BK/IFK Mora FK för herrarna är klara för Svenska cupen 2019-2020.

Ungdomsserier och cuper 2019

Inom kort startar en ny spännande säsong. Dalarnas FF:s Tävlingskommitté har för ungdomstävlingarna 2019 fastställt serieindelningar, upprättat spelordningar i seriespelet samt lottat Ungdoms DM-Miljönären Cup.

Anmälda lag senior, junior samt ungdom

Här kan du se vilka lag som är anmälda till herrar div. 6 och 7, juniorserie, damserier, Kval till Svenska Cupen herr o dam samt ungdomslag. Anmälan av lag sker i fogis.

Konfliktlösning för domare

Domarprojektet Puck eller Boll - Domaren spelar roll bjuder in domare i Dalarna till en kväll som bland annat handla om hur man på bästa sätt kan förbereda sig inför match.

Spelprogram herrar division 6 & 7

Dalarnas FF:s har upprättat spelprogram för herrar division 6 & 7. Vi passar också på att påminna om sista anmälningsdag för damer division 3 och 4 är den 3 februari.

Spelformsdagar på 5 orter i Dalarna

I April kommer Dalarnas Fotbollförbund tillsammans med värdföreningar arrangera Spelformsdagar på 5 orter runt om i Dalarna!
Syftet med dagen är att utbilda både spelare, ledare och organisation i de nya spelformerna.
Arrangemanget är riktat till ungdomsfotbollen och framförallt till föreningar med lag i åldrarna 6-14.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter