Futsal DM damer och herrar

Dalarnas FF:s Tävlingskommitté inbjuder distriktets föreningar till DM - Futsal för damer och herrar lördagen den 25 november. Sista anmälningsdag 22 oktober. Längst ner i denna artikel ser du vilka lag som är anmälda per den 18 oktober.
Inbjudan till DM och SM-kval för spelare 15 år och 17 år kommer under andra halvan av oktober månad. Speldag är lördagen den 13 januari.

Kvaltider

Vi har gått in i kvaltidernas period. Kvalet till herrar division 5 gick Äppelbo AIK gick segrande ur, grattis. Kvalet till herrar division 3 startade upp lördagen den 7 oktober.

Kval till U19 och U17 2018

Två lag till U19 har kvalspelat och fyra lag till U17 har kvalspelat om en plats i respektive åldersklass till 2018 års U19- och U17 herrserie. Efter detta kan vi summera att IK Brage har kvalificerat sig för U19 och U17 2018.

Damer och herrar, upp- och nedflyttning 2017

Inom kort så går vi in i slutspurten i de olika dam- och herrserierna varför Dalarnas FF:s Tävlingskommitté informerar vad som gäller för upp- och nedflyttning 2017.

Inbjudan till Regionala Futsalligan, Damer

Svenska Fotbollförbundet inbjuder med detta till Regionala Futsalligan säsongen 2017/2018. Det har beslutats att införa ett nytt tävlingsformat för damerna, Regionala Futsalligan. Efter avslutat seriespel väntar slutspel med kvartsfinal, semifinal och final. En stor skillnad jämfört med tidigare år är att man inte kan nå SM-slutspel via DM som tidigare. Vill man ha chans att slåss om SM-titeln måste man se till att anmäla sig till den Regionala Futsalligan! Detta är ett första steg mot en nationell seriepyramid även på damsidan.

Förändringar i seriespelet 2017

Här kan du se vilka förändringar som skett i seriespelet 2017. Förändringar presenteras i datumordning (senaste först) under respektive rubrik.

Junior DM Herrar, final

Tisdagen den 8 augusti avgjordes DM finalen herrar mellan IK Brage-Slätta SK som IK Brage vann med 2-1 efter förlängning. Grattis säger vi till IK Brage

Inbjudan till kval U17 och U19

Dalarnas FF inbjuder de föreningar som anser sig ha spelarmaterial som krävs för deltagande i en riksserie till ett kvalspel till U17 och U19 2018.

Kval till Svenska Cupen damer & herrar

Vi har kommit till finalmatchen i kvalet till Svenska Cupen herrar 2017-18 som spelas mellan IFK Mora FK-IK Brage på vår nationaldag den 6 juni kl. 18.00. Sedan tidigare är Avesta AIK och Gustafs GoIF klara för Svenska Cupen damer.

Info till föreningarna 2017

Inom kort startar säsongen upp i distriktsfotbollen.Ta därför del av informationen här från vår Tävlingskommitté. I årets nyheter finns bl a Fair Play Hälsning i alla av DFF arrangerande tävlingar och nya spelformer för våra ungdomar i division 4-6.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter