Anmälan till Öppen träning 10 flickor/pojkar 17/01

Öppna träningar är en nyhet inför 2018 som följer i samma anda som zonträningarna, vilket innebär att tillfället är öppet för alla intresserade flickor och pojkar födda 01 i distriktet.

Nu är anmälan öppen för Öppen träning 10 för flickor och pojkar 17/01. För flickor 17/01 finns följande tillfällen att välja mellan, Leksand 16/3, Avesta 19/3 och Borlänge 20/3. För pojkar 17/01 finns följande tillfällen, Leksand 23/3, Avesta 26/3 och Borlänge 27/3. Anmäl spelarna först och främst till det tillfälle/ort som passar bäst geografiskt.

Träningarna leds av Dalarnas FF:s fotbollsutvecklare, tillika distriktsförbundskaptener, och deras team av målvaktsinstruktörer och assisterande förbundskaptener. Sammanlagt kommer det att erbjudas 11 öppna träningar fördelat på tre år och utbildningen kommer att följa svenska fotbollförbundets spelarutbildningsplan.

Anmälan görs via föreningsinloggningen i Fogis eller via hemsidan. Observera att slutdatum för anmälan är en vecka före varje enskilt tillfälle och efteranmälan kan ej göras!

För ytterligare information kontakta våra spelarutbildare (SU):

Magnus Lennholm SU/Flickor
Bengt Ottosson SU/Pojka