Dalarnas FF söker två fotbollsutvecklare för visstidsanställning på 50%


Dalarnas Fotbollförbund söker två personer som ska arbeta som Fotbollsutvecklare i Dalarna. Rollen som Fotbollsutvecklare är ett intressant uppdrag som du kan ha som ungdomstränare i distriktet. I din roll kommer du att jobba med spelar- och tränarutbildning på olika platser i distriktet nära våra medlemsföreningar.

Uppdaterad information 2017-11-15.
Tjänsterna uppgraderade till 100%. Se ny annons.

Anställningsvillkor
Befattningen är en visstidsanställning (ca 50%) som fotbollsutvecklare. Uppdraget sträcker sig från, 1 januari 2018-31 december 2019.

Arbetsuppgifter
Uppdraget består av tre övergripande arbetsuppgifter

  • Genomföra tränarutbildningar enligt Svenska FF:s barn- och ungdomstränarutbildning.
  • Utbilda spelare i åldern 14-16 år genom zonträningar, öppna träningar och distriktslagssamlingar.
  • Implementera SvFF:s spelarutbildningsplan genom föreningsbesök och fortbildningar

I uppdraget ingår en viss del administration i form av planering, bokningar, uppföljning m m. Uppdraget är till stor del förlagd till kvälls- och helgtid men även regelbundet arbete under dagtid ingår.

Kvalifikationer
För att kunna genomföra ditt uppdrag på ett bra sätt bör du ha några års erfarenhet som Ungdoms-/fotbollstränare och du bör också ha genomgått Svenska FF:s grundläggande tränarutbildningar. Branschanpassad yrkseutbildning, exempel idrottskonsulentutbildning, idrottspedagogisk utbildning eller annan pedagogiskt inriktad utbildning samt erfarenhet av pedagogisk verksamhet ses som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en person som brinner för att utveckla andra och även dig själv. Du har förmågan att bekräfta och engagera unga spelare samt stötta och inspirera blivande barn- och ungdomstränare.

Att du har ett eget driv och en hög målmedvetenhet förutsätter vi liksom din förmåga att skapa en bra dialog och goda relationer med din omgivning.

Ansökan
Ansökan och meritförteckning e-postas till dff@dalaidrotten.se eller skickas till Dalarnas Fotbollförbund, Lugnetvägen 1, 791 31 Falun. Betyg och intyg uppvisas vid eventuell intervju.

Upplysningar
Niklas Ribjer, Utbildningsledare Dalarnas Fotbollförbund, 023-454 74, niklas.ribjer@dalaidrotten.se

Stefan Jonsson, Kanslichef Dalarnas Fotbollförbund, 023-454 71, stefan.jonsson@dalaidrotten.se

Välkommen med din ansökan senast 16 november 2017!