Häng med på sommarens roligaste fotbollsskola - Landslagets!

Snart är sommarlovet här och med det kommer också möjligheten att delta i Landslagets Fotbollsskola. I Dalarna är det 18 föreningar som arrangerar Landslagets Fotbollsskola under sommaren och det är hög tid att säkra din plats i blågult nu!

Anmäl dig här före 15/5 för att vara säker på din plats!

Extrainsatt C-diplom med start 28/5

P g a stort tryck på utbildningsplatser har vi valt att sätta in ett extra utbildningstillfälle för tränarutbildning C-diplom i Falun. Utbildningen startar söndag 28/5 och avslutas lördag 19/8.

C-diplom är den inledande nivån på tränarutbildningen och riktar sig i första hand mot tränare som tränar barn upp till 6-12 år.

Anmäl dig här

Spelformer för barn och ungdom 2017 - Vad är nytt?

Inför 2017 har föreningarna inom dalafotbollen vid sitt representantskapsmöte beslutat om nya former för spel och matcher inom barn- och ungdomsfotbollen. Här kan du läsa mer om vad som gäller för ditt lag i 5-, 7-, 9- eller 11-manna.

Spelarlyftet - boka en spelarutbildare till din förening!

Sedan 2013 jobbar svensk fotboll efter en gemensam spelarutbildningsplan. Kanske har vi sett effekterna redan nu i form av framgångrika ungdomslandslag i internationella kval och mästerskap på både flick- och pojksidan.

Med hjälp av medel från idrottslyftet kan du nu boka en kompetent spelarutbildare som kommer ut till er hemmaplan för att utbilda era egna tränare i spelarutbildningens konster.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter