Ansökan till Nationella idrottsutbildningar - fotboll

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) har i nära samverkan med specialdistriktsförbunden (SDF) utsett de gymnasieskolor som erhållit status som anordnare av Nationellt godkända idrottsutbildningar, NIU - fotbollsgymnasier. Skolorna är också godkända av Skolverket.

OBS! Zonträning 4 Falun Flickor 04 byter datum från 15/9 till 16/9

Tänk på att anmäla er eller era spelare i god tid innan då det inte går att göra efteranmälningar.

Lite information om Zonträningar och Öppna träningar

Zonträningar syftar till att utbilda Dalarnas 14-åriga fotbollsspelare praktiskt, teoretiskt och socialt nära hembygden. Dessa träningar riktar sig inte till distriktlagsverksamhet.
Öppna träningar är till för pojkar och flickor 15-17 år med syfte att ge fler spelare utbildning och att spelare fortsätter spela fotboll längre.

Anmälningarna till både Zonträningar och Öppna träningarna sker separat till varje tillfälle och sista anmälningsdag för Zonträningar kommer vara 10 dagar innan aktuell träning. Tänk på att anmäla er eller era spelare i god tid innan då det inte går att göra efteranmälningar.

Elin Hjelte kallad till F15/03- landsläger

Förbundskapten Pia Sundhage har kallat IFK Mora FK:s Elin Hjelte till F15/03-landslagsläger den 6-9 Augusti 2018.

F15/03- landslagslägret genomförs på Bosön och förbundskapten Pia Sundhage har tagit ut 46 spelare till lägret. Lägret kommer förutom träningar innehålla internmatcher.

Anmälan till Öppna träningar P/F 15-16 år

Anmälan till Öppen träning 4 och 5 för P/F 15/03 och Öppen träning 8 och 9  för P/F 16/02.

Vi har under året initierat öppna träningar för pojkar och flickor 15-17 år i enlighet med svensk fotbolls intentioner att ge fler spelare utbildning och att spelare fortsätter spela fotboll längre.

Så många som möjligt - så länge som möjligt - så bra som möjligt.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter