Öppna träningar och Distriktslagsverksamhet skjuts upp

All öppen verksamhet skjuts upp till hösten (augusti-) och distriktslagssamlingar mellan 23 maj-13 juni skjuts upp. All tränarfortbildning i samband med detta är också uppskjuten. Nya datum presenteras senast 30 juni.

Årets utvecklingsläger ställs in

Svenska Fotbollförbundets utvecklingsläger i Halmstad 2020 ställs in. Lägren, som årligen samlar 15-åriga fotbollsspelare på flick- och pojksidan från landets samtliga 24 distrikt, är inte möjliga att genomföra under den rådande coronaepidemin.

Zonträningar blir Öppen träning 9 mot 9

Som ett led i att förstärka vårt arbete med SvFF:s spelarutbildningsplan och de nya nationella spelformerna byter vi nu namn och förtydligar innehållet på den öppna verksamheten för flickor och pojkar som fyller 14 år. Anmälan till vårens tillfällen är öppen.

Fyra spelare från Dalarna kallade till Regionalt läger F03-04

I mars kommer inte mindre än tre regionala läger att genomföras runt om i Sverige. Dessa kommer att äga rum i Växjö, Göteborg och Stockholm för flickor födda 2003-2004.
Frida Halvarsson Kvarnsvedens IK, Amanda Wullf Kvarnsvedens IK, Elin Hjälte Kvarnsvedens IK och Hanna Torstensson Ornäs BK är kallade till Bosön 24-27/3.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter