Landslagets fotbollsskola 2017

Drömmen om att få spela i blågult behöver inte vara längre bort än närmaste sommar. Anmäl din förening som arrangör av Landslagets Fotbollsskola 2017 och låta fler upptäcka hur kul det är med fotboll! Kanske är det morgondagens hjältar som inspireras just hos er?

Landslagets Fotbollsskola är en del av svensk fotboll och en viktig och prioriterad verksamhet. Den har vuxit till Sveriges största fotbollsskola och engagerar årligen cirka 50 000 barn, spelare och ledare, i fler än 600 föreningar.

Dalaskolorna i framkant!

För att arrangera en riktigt bra fotbollsskola krävs det framförhållning och planering. Tillsammans med de dalaföreningar som tidigare arrangerat Landslagets Fotbollskola har Dalarnas FF tagit fram en "optimal" tidslinje att följa (se bild nedan).

I begreppet "en riktigt bra fotbollsskola" ingår bl a att tillsätta en ansvarig rektor samt rekrytera och utbilda fotbollsskoleledare i god tid före skolstart. Det inbegiper också ett välplanerat planerings- och marknadsföringsarbete.

I enlighet med tidslinjen kommer Dalarnas FF att bjuda in till en Kick-Off för arrangerande föreningar måndag 20 februari. Till detta datum bör man alltså som arrangerande förening ha klart med en ansvarig rektor.


Nu kan du anmäla din förening!

Vill din förening arrangera Landslagets Fotbollsskola? Här anmäler du föreningens intresse genom att fylla i föreningens uppgifter, informera oss om vem som är ansvarig för fotbollsskolan och uppskatta antalet deltagare. Klicka på "skicka" och din förening är arrangör av Landslagets Fotbollsskola 2017!
I Dalarna anmäler ni er förening senast den 31 jan 2017 för att erhålla fullt stöd från Dalarnas FF och SISU samt få en möjlighet att delta på höstens landskamps- och utvärderingsresa.

Anmälda föreningar kallas till Kick-Off den 20 feb 2017.

Alla kan vara med!

Vi sätter inga åldersgränser. Alla som vill kan vara med men vi rekommenderar barn mellan 6-16 år.

Föreningen bestämmer tid, plats och pris för fotbollsskolan

När och var fotbollsskolan ska äga rum bestämmer föreningen själv, liksom pris för arrangemanget. Är ni en liten förening? Varför inte samarbeta med grannföreningen och bjuda in till en gemensam fotbollsskola!

Gör ett kreativt upplägg

Landslagets fotbollsskolaFyll dagarna med fotboll och glädje. Ni kanske vill bjuda på lunch med hälsotema? Addera en lektion i nolltolerans? Eller kanske förgylla en eftermiddag med en egen trollkarl? Allt är möjligt! Bra förslag på upplägg finner du på sajten och i utbildningen.

Reklam ger fler spelare

Ju fler som får veta att klubben ska arrangera Landslagets Fotbollsskola, desto fler spelare får ni. Därför förser vi er med affischer och foldrar som ni kan dela ut. Vi har även annonsmallar för fotbollsskolan som ligger på sajten, färdiga att använda i klubbladet, lokaltidningen eller där du önskar. Addera gärna ert klubbemblem!

Allt händer på landslagetsfotbollsskola.se

Där finns all information du kan tänkas behöva om Landslagets Fotbollsskola. Där görs alla anmälningar, där visas de arrangerande föreningarna, där läggs de senaste nyheterna in rörande fotbollsskolan.

I samband med anmälan får din förening en personlig inloggning så att man kommer åt uppgifter rörande den egna fotbollsskolan. Du som föreningsansvarig kan göra indelningar och grupperingar samt även stå i direktkontakt med föräldrarna. Här finns förslag på upplägg av fotbollsskolan, en praktisk manual, rekommendationer och svar på vanliga frågor. Och inte minst, här finns planeringsmöjlighet med anpassade övningar för ett bra innehåll!

Enkel administrationssajt!

Vi har utvecklat administrationssajten och gjort den både enklare och lättare att använda för föreningen. Nu finns en planeringsdel för dagsprogram och övningar som gör det enklare att planera innehållet för de veckor man arrangerar Landslagets fotbollsskola. Beställningsfunktion, betalning och utvecklad mejlfunktion gör det enklare att administrera föreningens fotbollsskola.

Utrustningen finns i närmaste Intersportbutik

När föreningen har gjort sin beställning skickar vi ut spelar- och ledarpaketen. Samarbetet med adidas och den breda Intersportkedjan gör hanteringen enkel. Det är Intersportbutiken som föreningen valt som ansvarar för att du får ditt material. Har du långt till närmaste Intersportbutik, finns det andra möjligheter. Tag i så fall kontakt med ditt distrikt.

Försäkring ingår

Alla deltagande barn är försäkrade via Folksam genom föreningens ungdomsförsäkring.

Minnesvärda fotografier

Vill din förening föreviga stunderna i blågult? I så fall fyller markerar du ditt intresse i samband med anmälan. Då ger du spelarna möjlighet att köpa personporträtt och lagbild. Läs gärna mer om detta på sajten. Den officiella fotografen med bildrättigheter är Express-Bild. Det finns ingen annan fotograf som får producera bilder med Landslagets fotbollsskolas logotyp.

Landslagskortet med fina erbjudanden

Både ledare och spelare får Landslagskortet. Kortet är personligt och ger fina erbjudande om rabatter och aktiviteter. Tänk på att deltagarens namn och ID-nummer måste vara ifyllt för att kortet ska vara giltigt.

Diplom och intyg för fina insatser

Diplom och intyg är utformade för att passa skrivaren och vi har skapat en mall på sajten för hur du ska kunna skapa en pdf att skriva ut. Fungerar under förutsättning att du lagt in namnen i deltagarlistan.

Klubbsupporten svarar på dina frågor!

Av erfarenhet vet vi att det ofta dyker upp frågor som kräver snabba svar. På Klubbsupporten tar vi hand om allt som rör fotbollsskolan, dagligen hela sommaren. Klubbsupporten är ytterligare en kvalitetssäkring av fotbollsskolan.

Har du fler frågor? Kontakta Dalarnas FF, Niklas Ribjer, 023-454 74, niklas.ribjer@dalaidrotten.se.

Landslagets Fotbollsskola - partners