Anmälan till Öppen distriktslagssamling för flickor och pojkar födda 06

Dalarnas Fotbollförbund har 2021 valt att ha en öppen ingång för intresserade spelare till distriktslagsverksamheten för flickor och pojkar födda 2006. Anmälan är nu öppen.

Under året kommer Dalarnas FF att ta ut spelare till distriktslagssamlingar i syfte att utbilda och förbereda dem för deltagande på regionalt utvecklingsläger, rikslägret, Utvecklingsläger Leksand, distriktsungdomsturneringen, regionala läger och landslagssamlingar. Spelare tas ut genom att de tar ett stort ansvar för sin fotbollutveckling i sina klubblag och efter hur långt de har kommit i sin fotbollsutveckling (spelförståelse, teknik, fysik, psykologi) inför aktuellt tillfälle.

Med en öppen ingång till distriktslagsverksamheten hoppas vi på Dalarnas FF att selekteringsprocessen av intresserade spelare i distriktet underlättas. Därför har vi 2021 valt att ha öppna distriktslagsamlingar där föreningarna kan anmäla de spelare som är nyfikna på distriktslagsverksamheten.

Anmälan:
Föreningen anmäler sina spelare till den öppna träningen i sin zon.
Zon Falun och Borlänge till tillfället i Borlänge.
Zon Avesta och Ludvika till tillfället i Smedjebacken.
Zon Mora till tillfället i Malung.
Föreningen anmäler sina spelare senast den 1 februari (flickor) och den 8 februari (pojkar) till varje enskilt tillfälle i Fogis - Föreningsinloggning. Efteranmälan kan ej göras.
Kallelse utgår dagen efter sista anmälningsdag.

Ekonomi:
Föreningen betalar 100 kr per deltagande spelare på kvällar och 400 kr per spelare på heldagar. Föreningen betalar för max fyra stycken spelare, oavsett hur många som anmäls. Om spelare uteblir utan att först blivit avanmäld debiteras föreningen hela summan oavsett hur många spelare som anmälts.

Samsyn i Dalarna:
Dalarnas Fotbollförbunds tydliga budskap till alla spelare är att vi främjar dubbelidrottande och tycker barn och ungdomar ska göra det de tycker är roligast. Att tacka nej till en öppen träning eller distriktslagssamling med Dalarnas Fotbollförbund på grund av engagemang i en annan idrott kommer aldrig påverka spelarens chanser att bli uttagen till kommande samlingar under våren eller senare under året.
Tvärtom ser vi ett stort värde i att spelare utövar flera idrotter då det främjar de motoriska färdigheterna, hälsan och på sikt även intresset och passionen för idrott. Vi vill att ungdomar ska må bra med sin idrott, oavsett om det handlar om fotboll, futsal, innebandy eller bordtennis.

Visionen för Samsyn är - Vårt bästa för barnens bästa
Våra ledord är samverkan - kommunikation – uppföljning

För frågor om distriktslagsverksamheten kontaktar du Bengt Ottosson på telefon 023-454 72 eller via E-post; bengt.ottosson@dalaidrotten.se