Fyra spelare från Dalarna kallade till Regionalt läger F03-04

I mars kommer inte mindre än tre regionala läger att genomföras runt om i Sverige. Dessa kommer att äga rum i Växjö, Göteborg och Stockholm för flickor födda 2003-2004.
Frida Halvarsson Kvarnsvedens IK, Amanda Wullf Kvarnsvedens IK, Elin Hjälte Kvarnsvedens IK och Hanna Torstensson Ornäs BK är kallade till Bosön 24-27/3.

Regionala läger inom ramen för "Spelarutbildning – en helhet"

Svensk fotboll arbetar ambitiöst och målmedvetet med att inspirera och utbilda spelare i olika åldrar som befinner sig i olika utvecklingsstadium – bland annat för att ge metoder och verktyg för spelare att ta ytterligare steg i sin fotbollsutveckling.

SvFF representerar ca 3.000 föreningar från norr till söder, land och stad och alla är lika viktiga. De flesta av landslagsspelarna har påbörjat sina karriärer i just landsortsföreningar. Alla är lika viktiga oavsett var de kommer ifrån och vilken situation de befinner sig i just nu.

Som en del i vårt framtidsfokus har vi startat ett projekt på flick- och pojksidan som kallas regionala läger - som genomförs tillsammans med distriktsförbunden - för pojkar 16 år och flickor 16-17 år. Senare kommer även ett centralt matchläger för pojkar 17 år.

Syftet med regionala läger är att fler ska få en likvärdig utbildning som landslagsspelarna (t ex inom fotbollsfysiologi, fotbollpsykologi, kost och antidoping) och därigenom ges inspiration och stimulans till sin fotbollsutveckling.

Kallelse och trupp till lägret.