Fotbollspsykologi - För nästa träning och en långsiktig karriär med Rasmus Wallin-Tornberg

Vi har nöjet att erbjuda er alla en lunchföreläsning i Fotbollspsykologi med Rasmus Wallin-Tornberg. Den 16/6 klockan 11.45-12.45 kommer vi hålla en föreläsning via Teams för alla som är intresserade, föreläsningen kommer vara kostnadsfri.

Ladda ner inbjudan här

"Du behöver inte tänka positivt för att agera som du vill."

Föreläsningen kommer att vara baserad på Rasmus och Daniel Ekvalls nyutkomna bok "Fotbollspsykologi - För nästa träning och en långsiktig karriär".
Rasmus kommer både från ett spelar- och ledarperspektiv att prata om fotbollspsykologins tre teman:
1) att göra nästa aktion med hög kvalitet,
2) att göra lagkamrater bättre
3) att skapa förutsättningar för en lång och hållbar karriär.
Boken utgår från ett beteendeperspektiv med rötterna i inlärningspsykologi, kognitiv beteendeterapi (KBT) och acceptance and commitment therapy (ACT). Utifrån detta perspektiv är målet att spelare ska göra beteenden som är viktiga för att må bra, utvecklas och prestera över tid".

Skicka gärna in frågeställningar som du vill att Rasmus ska prata om under föreläsningen till Vinita Roth senast den 15/6. Det kommer även finnas utrymme för frågor under föreläsningen.

Datum:
16/6

Tid:
11.45-12.45

Plats:
Microsoft Teams

Anmälan görs via fogis senast den 14/6. Den 15/6 kommer vi skicka ut en länk till föreläsningen. Sitter man tillsammans så räcker det att en person anmäler sig, men noterar hur många ni kommer vara som sitter tillsammans.

Vid frågor kontakta:
Vinita Roth –utbildningsansvarig
023-454 74
vinita.roth@dalaidrotten.se