Inbjudan till Utvecklingssymposium

Årets symposium kommer att hållas i Villa Långbergs i Tällberg lördag 16:e november med två oerhört inspirerande människor, nämligen Johan Fallby, idrottspsykolog, och Birgitta Osmund-Erisson, ordförande i Torsåkers IF.

Beskrivning och Innehåll
Gör upp med gamla sanningar inom barn och- och ungdomsidrotten!

Föreläsningen med Johan Fallby fokuserar på hur vi utvecklar en modern barn- och ungdomsidrott i Dalarna med målet att få fler att idrotta längre. Hur vi som ledare och föräldrar stöttar och inspirerar idrottsaktiva barn och ungdomar till ett livslångt idrottande. Vi går också in på "Hållbar talangutveckling - hur orienterar du dig i röran?" Johan har varit anställd på Svenska Fotbollsförbundet, Djurgårdens IF och FC Köpenhamn.

Föreläsningen med Birgitta Osmund-Eriksson fokuserar på hur man utvecklar en förening över tid. Hur kan man få fler att göra mindre i föreningen!? Torsåkers IF kan liknas vid en askungesaga och Birgitta berättar hur de har jobbat i föreningen med allt från att få en god ekonomi, struktur, gemenskap och en långsiktighet i föreningen.

Plats och Tid
Villa Långbergs i Tällberg lördag 16:e november.
09.00-09.30 Kaffe & smörgås
09.30-09.45 Inledning med Linus Bolin och Erik Timblad
09.45-12.00 Johan Fallby
12.00-12.50 Lunch
13.00-15.00 Birgitta Osmund Eriksson
15.00-15.30 Avslutning Linus Bolin, Erik Timblad

Målgrupp
Föreningsledare och föreningsstyrelse. Detta är ett utmärkt tillfälle för de föreningar som jobbar med diplomeringsarbetet att närvara. Minst tre från Diplomerad Föreningsklubbarna vill vi ska närvara. Övriga föreningar är självklart väkomna också!

Anmälan
Anmäl er här eller via föreningsinloggningen i Fogis. Det går också bra att anmäla sig till Linus.bolin@dalaidrotten.se. Sista anmälningsdag är 31/10.

Frågor/upplysning
Vid eventuella frågor kontakta Linus.bolin@dalaidrotten.se eller 070-250 93 03