Nytt datum för Workshop i Respektfullt ledarskap!

I samband med +10 000 - initiativ för att öka antalet tjejer och kvinnor som ledare och tränare inom svensk fotboll så vill vi bjudan in våra föreningar och ledare till att delta på workshop om Respektfullt ledarskap.

Ladda ner inbjudan här!

Datum:
29 februari och 21 mars

Tid:
9.00-13.00

Plats:
Falun, Pelle Bergs backe 3, Aulan vid restaurangen Carianna.

Kostnad:
300kr per deltagare ( subventionerar med 50% idrottslyft)

Anmälan görs via fogis, sista anmälningsdagen är 16 februari!

Den 29 februari kommer vi börja vår resa mot att arbeta med ett mer strategiskt kommunikationssätt för rekrytering av tränare. Vi vill tillsammans med er ta fram ett koncept på hur man kan arbeta med rekrytering av ledare, unga som gamla, kvinnor som män. För att nå en livskraftig och hållbar utveckling över tid så behöver vårt ledarskap vara tydligt och respektfullt.

Workshopen kommer fokusera mycket på kommunikation, hur grupper och individer kommunicerar. Vi kommer titta på vilka olika drivkrafter som behövs för att uppnå vissa mål och hur man kan tänka när man rekryterar ledare.

Vår tanke är att tillsammans kunna identifiera vad vårt ledarskap kräver för vår framtid— var med och bidra och påverka i arbetet kring ett respektfullt ledarskap tillsammans med oss. Detta kommer vi göra tillsammans med företaget Inovator.

För mer information om vad + 10 000— initiativ för att öka antalet tjejer och kvinnor som ledare och tränare inom svensk fotboll är så gå gärna in och läs på dalafotboll.nu under tränarutbildningar och +10 000. Svensk fotboll har också en sidan som de lägger upp bra exempel på vad de olika distrikten har gjort.

http://dalafotboll.nu/tranarutbildning/plus-10-000-fotbollens-chans-att-vaxa/

Välkommen med din anmälan!