Nyheter kring Spelformsdagarna!

Nyheter är att vi kommer kombinera Spelformsdagarna med de första Centrala träffar för året.

Dalarnas Fotbollförbund har bjudit in leverantörer av målburar och nät som kommer ha med och visa sina produkter på alla dagar.

Sista anmälningsdagen för Mora, Falun och Borlänge är 15/3 och Avesta, Ludvika 1/4!

Centrala träffar på 5 orter nära föreningarna!
Dalarnas Fotbollförbund har valt att lägga våra första Centrala träff för Diplomerad förening tillsammans med Spelformsdagarna.

Vi kommer erbjuda föreläsningar i Fotbollens Spela Lek och Lär och Puck eller Boll- domaren spelar roll. Föreläsningarna är öppna för alla som vill lyssna. Dalarnas Fotbollförbund vill att Diplomerade föreningar ska delta på föreläsningarna, Fotbollens Spela Lek och Lär samt Puck eller Boll riktar sig framförallt till domaransvariga, styrelse i Diplomeringen. Men ledare, föräldrar, ungdomsansvarig, utbildningsansvarig är också varmt välkomna.

Dalarnas fotbollförbund vill att ungdom och utbildningsansvariga ska vara med på spelformsutbildningarna under dagarna så det får en bra bild av vad spelformerna är och vilka förutsättningar som finns.

Leverantörer av målburar och nät
Dalarnas Fotbollförbund har bjudit in leverantörer av målburar och nät som kommer vara med under dagarna och presentera sina produkter. Detta riktas sig framförallt till kommunerna om de är intresserade av att köpa in till exempel 9 mot 9 målburar till sina anläggningar. Samt till föreningar som önskar köpa in 3 mot 3 nät eller 5 mot 5 sarg. Det kommer vara ett bra tillfälle för att prova på olika produkter och se vad föreningarna, spelare och ledare tycker.

Vi i Dalarnas Fotbollförbund vill skapa så bra förutsättningar för er i föreningarna som möjligt när det kommer till de nya spelformerna. Därför erbjuder vi utbildningar i alla spelformer och möjligheten att få se hur spelformen ser ut praktiskt.

Därför uppmanar vi alla föreningar runt om i Dalarna att anmäla lag till de olika dagarna för att få en bra förberedelse inför seriestarten.

Personer från Dalarnas Fotbollförbund kommer finnas på plats tillsammans med våra värdföreningar för att stötta och svara på frågor

Går gärna in och läs mer om de nya spelformerna