1 april är sista registreringsdagen för att arrangera Fotbollsskolan 2019

Dalarnas fotbollförbund har valt att sätta 1 april som sista registeringsdag, detta för att ge föreningarna tid på sig att ta in beställningar från deltagare och utbilda sina ledare.

Sista beställningsdagen för att få beställningarna i tid är 10 maj, då är det garanterat att allt kommer när det ska.

Som tidigare år har Dalarnas Fotbollförbund några villkor för att säkerställa kvaliteten Fotbollsskolan.

Följer den arrangerade föreningen villkoren så bjuder Dalarnas fotbollförbund med 2 personer på utvärderingsresa i samband med Sverige-Norge matchen den 8 September. Samt subventionerad kostnad på ledarutbildning och avslutningsaktiviteten för de ledare som varit med på fotbollsskolan.

Alla teoretiska tillfällen på Fotbollsskolan ska rapporteras in som lärgrupplistor. Alla terori som ledarna har med barnen samt alla utbildningstillfällen ledarna har ska rapporteras in. För att underlätta för föreningarna så kommer det finns förtryckta lärgruppslistor. Listorna kommer redan vara ifyllda med syftet på teoritillfället, så det är bara att ladda ner och skriva ut ( det kommer finnas teoritillfällen för hela veckan samt ledarträffarna, som följer Fotbollsskolans utbildningsmaterial). Föreningen kommer stå för att skriva in personnumer på barnen och datumen, sedan är det bara för ledarna att pricka av dem. Lärgruppsistorna ska efter fotbollsskolans sista dag skickas via post till Erik Timblad på Dalaidrotten.

Lärgruppslistorna kommer innan Fotbollsskolan startas laddas upp på Tränarutbildning ---> Fotbollsskolan- Lira blågult ---> mallar

Här finns vilkoren som Dalarnas fotbollförbund sätter på arrangerande föreningar.

Har ni frågor kring Fotbollsskolan kontakta Vinita Roth - Utbildningsansvarig