Inbjudan till workshop i Respektfullt ledarskap

Respektfullt ledarskap är en workshop som är framtaget utifrån +10 000—initiativ för att öka antalet tjejer och kvinnor som ledare och tränare inom svensk fotboll.

Den 29 februari kommer vi börja vår resa mot att arbeta med ett mer strategiskt kommunikationssätt för rekrytering av tränare. Vi vill tillsammans med er ta fram ett koncept på hur man kan arbeta med rekrytering av ledare, unga som gamla, kvinnor som män. För att nå en livskraftig och hållbar utveckling över tid så behöver vårt ledarskap vara tydligt och respektfullt.

Workshopen kommer fokusera mycket på kommunikation, hur grupper och individer kommunicerar. Vi kommer titta på vilka olika drivkrafter som behövs för att uppnå vissa mål och hur man kan tänka när man rekryterar ledare.

Vår tanke är att tillsammans kunna identifiera vad vårt ledarskap kräver för vår framtid— var med och bidra och påverka i arbetet kring ett respektfullt ledarskap tillsammans med oss. Detta kommer vi göra tillsammans med företaget Inovator.

För mer information om vad + 10 000— initiativ för att öka antalet tjejer och kvinnor som ledare och tränare inom svensk fotboll är så gå gärna in och läs på dalafotboll.nu under tränarutbildningar och +10 000. Svensk fotboll har också en sidan som de lägger upp bra exempel på vad de olika distrikten har gjort.

Tid och plats:
29/2 och 21/3 2020 Falun
9.00 – 13.00 ( vi bjuder på smörgås)

Kostnad för workshop:
300kr per detlagare ( vi subventionerar träffen med 50% verksamhetsstöd)

Anmälan görs via fogis eller formuläret nedanför:
Sista anmälnigsdag är 16 februari

Välkommen med din anmälan!

Vid frågor kontakta
Vinita Roth, vinita.roth@dalaidrotten.se, 023-454 74