Inbjudan till Nätverksträff "Ledande kvinnor"

Vi vill skapa ett tillfälle för mycket erfarenhetsutbyte mellan kvinnor i ledande positioner, det kan vara tränare, lagledare, domare, lärare, chefer, egen företagare med mera.

Vi har bjudit in gäster med lite olika verksamheter för att ge så många olika perspektiv som möjligt, våra gäster är Josefin Aronsson (FIFA Domare), Anna Stiwne (VD/CEO på Åkerströms Björbo AB), Helena Blom (CFO på ByggPartner) och Eva Lignell (Verksamhetsledare på RF SISU Dalarna)

Vi har valt att utforma kvällen som ett Speed-dating event, där vi har bjudit in några gäster som kommer vara stående vid några bord. Tanken är att man ska får utrymme att få ställa sina frågor till andra och få höra hur de kanske har gjort i vissa situationer. Ett utbyte av tips och trix. Under kvällen kommer vi ha små korta presentationer av våra gäster där de får lyfta viktiga delar från deras liv som har påverkat deras resa. Vi kommer sammanfatta kvällen och sedan bjuder Dalarnas Fotbollförbund på en middag. (plats enbart skickas till deltagare på eventet)

Gäster under kvällen kommer vara:
Helen Blom - CFO på ByggPartner
Eva Lignell - Verksamhetsledare på RF SISU Dalarna
Anna Stiwne - VD/CEO på Åkerströms Björbo AB
Josefin Aronsson - FIFA Domare

Tid och plats:
11 feb 2020 Falun
17.30-21.00

Kostnad:
150kr per deltagare

Anmälan:
Anmälan görs vid fogis eller via formuläret

Sista anmälningsdag är:
2 februari

Varmt välkommna att anmäla er!

Vid frågor kontakta:
Vinita Roth, vinita.roth@dalaidrotten.se, 023-454 74