FIFA 18 turneringen avgjord

Årets FIFA 18 turnering har avgjorts i Borlänge på Kupolen. Segrare i år blev liksom förra året Linus Wärnberg och Adam Hernandez. Det var första gången som regerande mästarna lyckades försvara sin titel. Årets turnering innehöll 6 lag. Alla mötte alla och det spelades 28 matcher innan semifinal och finalspel.

De bägge lag som kvalificerade sig för final blev Linus Wärnberg/Adam Hernandez som blev tufft utmanade av Jesper Arnesson/Emil Andersson men lyckades till slut vinna med 5-2.

Samtidigt som turnering spelades så anordnades en utmaning i FIFA 19 spel mot Bragespelare och även en fantastisk bolljonglör vid namn Emil Källdoff som underhöll vid 5 olika tillfällen den hänförda publiken som hade stannat upp för att beskåda hans fantastiska teknik med fotbollen, och det applåderades mycket under hela uppträdandet. Emil är för närvarande rankad 3:a i världen på fotbollsfreestyle.

Dalarnas Fotbollsförbund vill också passa på att tacka dom som hjälpt oss med arrangemanget. Kupolen, Game Stop, Pizza Hut, samt IK Brage och Kvarnsveden IK har alla på sina olika sätt bidragit till att göra arrangemanget till en fantastisk upplevelse för alla inblandande.