Anmälan till Öppen träning 6 flickor/pojkar 16/02

Öppna träningar är en nyhet inför 2018 som följer i samma anda som zonträningarna, vilket innebär att tillfället är öppet för alla intresserade flickor och pojkar födda 02 i distriktet.

Nu är anmälan öppen för Öppen träning 6 för flickor och pojkar 16/02. För flickor 16/02 finns följande tillfällen att välja mellan, Malung 5/3, Kvarnsveden 6/3 och Säter 28/3. För pojkar 16/02 finns följande tillfällen, Kvarnsveden 13/3, Säter 14/3 och Mora 21/3. Anmäl spelarna först och främst till det tillfälle/ort som passar bäst geografiskt.

Träningarna leds av Dalarnas FF:s fotbollsutvecklare, tillika distriktsförbundskaptener, och deras team av målvaktsinstruktörer och assisterande förbundskaptener. Sammanlagt kommer det att erbjudas 11 öppna träningar fördelat på tre år och utbildningen kommer att följa svenska fotbollförbundets spelarutbildningsplan.

Anmälan görs via föreningsinloggningen i Fogis eller via hemsidan. Observera att slutdatum för anmälan är en vecka före varje enskilt tillfälle och efteranmälan kan ej göras!

För ytterligare information kontakta våra spelarutbildare (SU):

Magnus Lennholm SU/Flickor
Bengt Ottosson SU/Pojkar