Dalarnas FF söker Tävlingskonsulent

Dalarnas Fotbollförbund är ett av 24 distriktsförbund i Sverige och har till uppgift att administrera fotbollsverksamheten i Dalarna på uppdrag av Svenska Fotbollförbundet och våra 95 anslutna fotbollsföreningar i Dalarna. Vi är för närvarande 5 personer på kansliet.

Då en av våra medarbetare går ner i arbetstid söker Dalarnas Fotbollförbund en ny medspelare till vår laguppställning på kansliet.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% och kommer på sikt att utökas till 100%. Tillträde den 1 april eller efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med tävlingsadministration, domarverksamheten och disciplinärenden.

Du är ansvarig tjänsteman för tävlings– och domarverksamheten och jobbar tillsammans med vår andra tävlingsadministratör.

Du samverkar med våra förtroendevalda i Tävlingskommittén och Domarutskottet och personal på kansliet. Du stöttar våra ideella föreningar och kvälls- och helgarbete förekommer.

Kvalifikationer
Du är väl insatt i fotbollsrörelsen och har ett intresse för tävlingsfrågor.

Du är en van administratör, har mycket god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Dessutom är du intresserad av regler och bestämmelser och har viss juridisk kompetens.

Du har utbildning inom idrottspedagogik, idrotts-vetenskap, sports management eller annan
liknande utbildning.

Som person är du noggrann och strukturerad och vill ha ordning och reda. Du har en förmåga att hålla många bollar i luften och att du har ett eget driv och en hög målmedvetenhet förutsätter vi liksom din förmåga att skapa en bra dialog och goda relationer med din omgivning.

Upplysningar
Stefan Jonsson, Kanslichef
023-454 71, 070-250 77 05, stefan.jonsson@dalaidrotten.se

Lars Edström, Tävlingsansvarig
023-454 73 lars.edstrom@dalaidrotten.se

Annons i pdf-format.

Välkommen med din ansökan senast 10 januari 2019!