Mötesplats Samsyn

Kom och träffa Jens Bergenström, fd spelare i Leksands IF och Camilla Granelid nuvarande förbundskapten för U 17 i Svenska Innebandyförbundet. Hör deras berättelser från ungdomsåren. De ger sin syn på Samsyn, samt hur de ser på tidig specialisering. Det blir också en paneldebatt där Jens och Camilla ingår samt de unga innebandyspelarna Ida Eliasson och Frida Backlund. PeO Karlström, är moderator och sköter intervjuerna.

Vår vision
Vårt bästa för barnens bästa. Med vårt bästa menar vi att genom samverkan mellan förbunden, föreningar och enskilda ledare verka för att barn och ungdomar ska uppmuntras och ges möjlighet att utöva flera idrotter så länge som möjligt.

Att genom god planering och kommunikation undvika krockar samt göra uppföljningar.

Gör vi det som står i Samsyns dokumentet och vad kan vi göra annorlunda och bättre? Samsyn är en del av svensk idrotts satsning mot visionen Svensk Idrott - Världens Bästa, där en av utvecklingsresorna handlar om ny syn på träning och tävling, Idrott hela livet.

Nu vill vi höra din åsikt om Samsyn, därför bjuder vi in dig som tränare, och förtroendevald i föreningen eller förbund till olika workshops, ni kommer kunna ställa frågor, diskutera och utbyta erfarenheter samt ta del av SISUs nya introduktionsutbildning för tränare.

Du är en viktig del i Samsynsarbetet!

Anmälan
Senast 4 september till http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1125943

Tid
11 september kl 18.00-21.00.

Plats
Kvarnportens aula, Pelle Bergs Backe 3 i Falun.

Frågor
Karin Boström, 010-459 03 05, karin.bostrom@dalaidrotten.se

Vi bjuder på fika och macka.

Välkommen!