Inbjudan till SvFF:s tränarutbildning UEFA A

Kursen består av fem moduler om vardera tre dagar samt tre stycken mikromoduler à 1 dag, totalt 18 dagar. Mellan de fem modulerna genomför kursdeltagaren arbetsuppgifter i hemmiljö. De tre mikromodulerna genomförs i klubbmiljö hos dig och två andra kursdeltagare.

Spontanfotboll i Leksand

Dalarnas Fotbollsförbund tog kontakt med initiativtagaren Jenny Fransson som startade spontanfotboll i Leksand för "damer, tanter, kvinnor, mammor och tjejer över 15 år" som de själva uttrycker det.

Förbered er för att söka om kompensationsstöd från RF

Regeringen har beslutat om ett stödpaket på 1 miljard kronor för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin. Riksidrottsförbundet ansvarar för fördelningen av pengarna och kommer att ha två ansökningsperioder för föreningar för Q3 respektive Q4.

Inbjudan kvalspel till P16 2021

Dalarnas FF inbjuder de föreningar som anser sig ha spelarmaterial som krävs för deltagande i en riksserie till ett kvalspel till P16 2021 med tillhörande regioner, Götaland, Svealand och Gestrikland.

Corona: Slappna inte av!

SvFF och DFF uppmanar alla inom svensk fotboll och Dalarnas distrikt att tålmodigt fortsätta följa de riktlinjer som tagits fram på grund av Covid 19-pandemin. För hälsans skull och för att värna den verksamhet som kan bedrivas.

Intresseanmälan till seriespel i Fotboll 2021 Nafu serier

2020 inledde vi ett samarbete i ungdomsfotbollen i vårt Nafu-distrikt (Hälsingland, Dalarna, Uppland och Gestrikland).Det är nu hög tid att se över kommande säsong 2021 och vi går nu gemensamt ut med en intresseanmälan.

Finalspel Ungdoms-DM Miljönären Cup

Nu närmar vi oss finaldagen i Miljönären Cup (Ungdoms-DM) på Kvarnsvedens IP. Spänningen är på topp vilka lag kommer stå som vinnare av Ungdoms-DM den 19 september 2020.

Inbjudan till Futsal 2020/2021

FÖRLÄNGD AANMÄLAN TILL 27/9! Dalarnas FF:s Tävlingskommitté inbjuder här distriktets föreningar till seriespel för Futsal i Gästrikland i samarbete med Gestriklands Fotbollsförbund.
Inbjudan är till följande serier:
Seniorer - Damer div.1 och Herrar div.2
Ungdom - Flickor/Pojkar Klass 1-3
Barn - Flickor/Pojkar Klass 4-5
Läs mer om anmälan och förutsättningar här under.

Inbjudan Futsal-SM Ungdom 2020/2021

Här är en inbjudan till Steg 1 för Futsal-SM Ungdom 2020/2021. Till steg 1 är det fri anmälan. Sista anmälningsdag är den 30e september 2020. Läs mer här under

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter