Svensk fotbolls strategiveckor

De mål och strategier för svensk fotboll som vi gemensamt skapade för perioden 2013-2017 behöver ersättas och utvecklas till mål och strategier för perioden 2018-2022.

Svensk fotboll bjuder in till rådslag kring mål och strategier i distrikt och föreningar under "svensk fotbolls strategiveckor" vecka 38-39.

Futsal herrar division 2 samt DM damer och herrar

Dalarnas FF:s Tävlingskommitté inbjuder här distriktets föreningar till seriespel för Futsal, herrar Division 2 2017-2018 och DM i Futsal för damer och herrar.
Distriktsserien herrar division 2 kommer att vara kvalificerande för division 1.
Inbjudan till damer division 2, se inbjudan på Dalarnas FF:s hemsida daterat 14 augusti.
Inbjudan till DM och SM-kval för spelare 15 år och 17 år kommer under oktober månad.

LEDARE: Höstsäsongen blir spännande!

Vi går in i en otroligt spännande 2:a halvlek av fotbollssäsongen. I skrivande stund har vi i Dalarna två allsvenska fotbollslag och ett i Superettan. Historiskt och på något sätt overkligt att Borlänge inom kort kan stoltsera med tre lag på högsta nationella nivå. Dalkurd FF ligger på en stabil andra plats i Superetttan och utmanar om seriesegern. IK Brage leder div 1 betryggande och mycket ska till om de tappar sin stora ledning. Kvarnsvedens IK kämpar på för nytt kontrakt och det blir viktigt att vinna "rätt" matcher under hösten.

Inbjudan till Regionala Futsalligan, Damer

Svenska Fotbollförbundet inbjuder med detta till Regionala Futsalligan säsongen 2017/2018. Det har beslutats att införa ett nytt tävlingsformat för damerna, Regionala Futsalligan. Efter avslutat seriespel väntar slutspel med kvartsfinal, semifinal och final. En stor skillnad jämfört med tidigare år är att man inte kan nå SM-slutspel via DM som tidigare. Vill man ha chans att slåss om SM-titeln måste man se till att anmäla sig till den Regionala Futsalligan! Detta är ett första steg mot en nationell seriepyramid även på damsidan.

Förändringar i seriespelet 2017

Här kan du se vilka förändringar som skett i seriespelet 2017. Förändringar presenteras i datumordning (senaste först) under respektive rubrik.

Junior DM Herrar, final

Tisdagen den 8 augusti avgjordes DM finalen herrar mellan IK Brage-Slätta SK som IK Brage vann med 2-1 efter förlängning. Grattis säger vi till IK Brage

Inbjudan till UEFA B 2017/18

Svenska Fotbollförbundets Tränarutbildning UEFA B bygger på Spelarutbildningsplanens nivå 4, 16-19 år, och vänder sig till seniortränare.

Det är ett grundläggande utbildningsmaterial i tränarutbildningen UEFA B. Kursen består av 13 kursdagar fördelade på 7 kursmoduler. Mellan kursdagarna görs ett antal webbuppgifter.

Inbjudan till kval U17 och U19

Dalarnas FF inbjuder de föreningar som anser sig ha spelarmaterial som krävs för deltagande i en riksserie till ett kvalspel till U17 och U19 2018.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter