Utbildningsresa till Stockholm!!!

Varje år anordnar vi i Dalarnas fotbollförbund en utbildningsresa för tränare, många år har vi åkt ner och kolla på Utvecklingslägret i Halmstad. Men i år har vi valt att bjuda med 24 tränare, ungdomsansvariga eller utbildningsansvariga att åka tillsammans med oss till Stockholm. Vi kommer lyssna på föreläsningar av AIK och från Djurgården IF och för att toppa hela resan så bjuder vi på AIK - Sundsvall sista kvällen!

Dalarnas FF söker ny medarbetare

Dalarnas Fotbollförbund är ett av 24 distriktsförbund i Sverige och har till uppgift att administrera fotbollsverksamheten i Dalarna på uppdrag av Svenska Fotbollförbundet och våra 95 anslutna fotbollsföreningar i Dalarna. Vi är för närvarande 5 personer på kansliet.

Då en av våra medarbetare går i pension söker vi en ny medspelare till vår laguppställning på kansliet.

Vill du vara med och utveckla FUTSAL i Dalarna?

Dalarnas Fotbollförbund söker intresserade personer som vill vara med och utveckla FUTSAL i distriktet.

FUTSAL spelas inomhus i sporthallar och är en idrott som växer snabbt i Sverige. Vi ser en utveckling i olika delar i landet, bla i Örebro, Gestrikland, Västerbotten där många föreningar anmäler lag till seriespel både på seniorsidan och ungdomssidan.

Futsal: Sverige-Frankrike

Herrlandslaget i futsal spelar säsongens två första landskamper i Gävle. Den 25-26 september kommer Frankrike på besök för ett dubbelmöte i Gavlehovshallen.

Här kan du köpa biljetter http://www.visitgavle.se/sv/dubbellandskamp-i-futsal

Distriktsmästarna korade i Ungdoms-DM - Miljönären Cup

I lördags avgjordes finalerna i Ungdoms-DM - Miljönären Cup i ett strålande höstväder på Skinnarvallen i Malung. Publiken bjöds på många välspelade matcher av Dalarnas bästa lag i respektive åldersklass.

Nu går det att anmäla sig till UEFA A 2019!

Nu går det att anmäla sig till UEFA A. Denna utbildning är riktad till seniortränare som vill satsa. Svenska Fotbollförbundets Tränarutbildning UEFA A är den andra utbildningsnivån i Svenska Fotbollförbundets tränarstege. Utbildningen består av fem moduler om sammanlagt 20 dagar.

Utvecklingssymposium den 17/11

Nu har vi öppnat för anmälningar till symposiet som kommer att avhållas i Tällberg den 17 november på Hotell Villa Långbers. Ni kan anmäla er som vanligt via Fogis, under utbildning förening.

Årets symposium har underrubriken "Med målet som fokus" och föredragshållare är Jonas Jacobsson, och dessutom kommer Aja Lind att föreläsa om individ och teamutveckling.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter