Inbjudan till Utvecklingssymposium

Årets symposium kommer att hållas på Viking Line och vara en avslutning på årets certifiering som vi hoppas ska bli en trevlig och ihågkommet evangemang.

Inbjudan till UEFA Advanced 2018

Svenska Fotbollförbundets Utbildningsavdelning inbjuder härmed till två tränarkurser på A-nivån om vardera 24 utbildningsplatser. Varje kurs består av fem utbildningstillfällen med sammanlagt 20 utbildnings-dagar och den sökande anmäler sig till samtliga delar. Kursdeltagare som genomgår utbildningen med godkänt resultat erhåller examensbeviset "UEFA-A-Diploma".

FIFA 17 turneringen avgjord

På bilden ses f.v 2:a placerade lag med Gustav Andersson/Karl Samuelsson i mitten DFF:s medarrangör från Game Stop Martin Magnusson,segrande lag Adam Hernandez/Linus Wärnberg samt representant från DFF Mikael Johansson.

Inbjudan till licensfortbildning för tränare UEFA B

För knappt ett halvår sedan införde SvFF tränarlicenser, i enlighet med Coaching Convention 2015, för alla som har genomgått SvFF:s UEFA Pro-respektive UEFA A-utbildning, och är innehavare av UEFA Pro eller UEFA A-diplom. Nu är det dags att göra det även för alla tränare med ett UEFA B-diplom, d.v.s. gamla "BAS". (Du som har genomgått högre utbildningar såsom UEFA A eller UEFA PRO, UEFA Elite Youth A berörs inte av denna fortbildning)

Distriktsmästarna korade

I lördags spelades finalerna i Ungdoms-DM - Miljönären Cup på Kopparvallen i Falun. Det blev en härlig folkfest med mycket publik och många välspelade matcher i ett förhållandevis vackert höstväder.

Årets UngDomare

I samband med Ungdoms-DM på Kopparvallen utsågs årets unga fotbollsdomare.

Stipendiemottagare för bra insatser som domare under året och med stor utecklingspotential.

Tyra Öhrnberg, Säter
Christoffer Lindberg, Borlänge

Stort grattis säger vi från Dalarnas Fotbollförbund.

UngDomare - en satsning på unga domare

Dalarnas Försäkringsbolag har skapat ett nytt sponsorkoncept kallat UngDomare, i samverkan med Dalarnas Fotbollförbund och Dalarnas Fotbolldomarklubb. På finalerna i Ungdoms DM Miljönären Cup delas stipendium ut till årets UngDomare för första gången.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter