Kalendarium 2018

Nu ligger 2018 års kalendarium för distriktsverksamheten för 15-17-åringar ute på hemsidan. Datum och information om 14-åringarnas zonträningar kommer inom kort.

Anmälan till Öppen träning 1 flickor/pojkar 15 /03

Öppna träningar är en nyhet inför 2018 som följer i samma anda som zonträningarna, vilket innebär att tillfället är öppet för alla intresserade flickor och pojkar födda 03 i distriktet. Träningarna kommer att arrangeras på olika platser runt om i distriktet och först ut är Borlänge, Malung och Smedjebacken.

Nyheter i våra tävlingsregler

Fotbollssäsongen 2018 närmar sig med stormsteg och ett antal nyheter i våra tävlingsregler finns här att ta del av

Idrottslyftet 2018

2018 års idrottslyft startar upp den 16 februari för ansökningar. Även i år är möjligheten att ansöka från idrottslyftet indelat i 4 fokusområden Föreningsutveckling (certifieringen), Sup,Tränar och domarutbildning samt landsbygdsprojektet.

Certifiering

Vi vill hälsa alla gamla och nya föreningar välkomna att ansöka om att bli certifierade 2018.

Sista dag för ansökan är den 26:e januari och föreningar ansöker direkt via formulär på hemsidan.

Nya energifonden

Nu har ni som förening möjlighet att få ett kostnadsfritt besök för en energikartläggning av er anläggning

Energifonden i sitt gamla ursprung finns inte längre och man kan som förening inte längre söka medel för energibesparande åtgärder. De medel som finns kvar kommer att finansiera en energirådgivare, som gör besök i föreningen för en energikartläggning av föreningens anläggning.

Serieindelningar herrar division 6 och 7

Totalt hade 15 lag anmält sig till herrar division 6 och 32 lag är anmälda till herrar division 7.
IK Segro, Krylbo IF, Stora Tuna IK, Svärdsjö IF U och Älvdalens IF FK har avsagt sig platserna till herrar division 6. IK Segro, Krylbo IF och Älvdalens IF FK har begärt sig till herrar division 7. Enligt vakansordningen så ersätts de fem lag som avsagt platserna i herrar division 6 av Hulåns IF, IF Nornan, IFK Rättvik FK, Husby AIK och Fors IK.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter