Inbjudan till Nätverksträff "Ledande kvinnor"

Vi vill skapa ett tillfälle för mycket erfarenhetsutbyte mellan kvinnor i ledande positioner, det kan vara tränare, lagledare, domare, lärare, chefer, egen företagare med mera.

Vi har bjudit in gäster med lite olika verksamheter för att ge så många olika perspektiv som möjligt, våra gäster är Josefin Aronsson (FIFA Domare), Anna Stiwne (VD/CEO på Åkerströms Björbo AB), Helen Blom (CFO på ByggPartner) och Eva Lignell (Verksamhetsledare på RF SISU Dalarna)

Informationsträff för Fotbollsskolan 2020!

Den 28/1 vill vi bjudan in alla föreningar till en informationsträff för FotbolIsskolan 2020. Träffen kommer innefatta inforamtion från RF SISU Dalarna samt nyheter från Svenska fotbollförbundet. Vi kommer även passa på att lyfta goda exempel på hur man kan arbeta med Fotbollsskolan samt rekrytering och behålla unga ledare.

Inbjudan seriespel och cuper 2020

Dalarnas FF bjuder in till seriespel för damer division 3 och 4, herrar division 6 och 7, kval Svenska cupen damer och herrar, F/P17 & F/P19 Samarbetsserier med granndistrikt och ungdomars serie- och cupspel.

Regional serie pojkar 15 år och förfrågan Regional pojkar 16/17 år

2020 kommer en Pojkar 15 Regional serie att arrangeras i likhet med den serie som genomfördes 2019.
När det gäller Pojkar 16/17 Regional kommer berörda distrikt att gå ut med en förfrågan till föreningarna. Dock inget bestämt om serien kommer att fortsätta.

Herrar Division 6 2020

I herrar division 6 har det ytterligare uppstått en vakans varför Dalarnas FF Tävlingskommitté har beslutat att tillfråga nedflyttade lag från division 6 2020 plus samtliga samtliga lag som deltog i herrar division 7 2019 om intresse finns att delta i herrar division 6 2020.

Kom ihåg att återrapportera era aktiviteter!

Alla aktiviteter som ni sökt i idrottslyftet under året och fått godkänt för utbetalning ska återrapporteras. Detta gäller för Domar & tränarkurser, unga ledare, studieresor, föreningsutveckling, spelarutbildningsplan och Spelformer. Sista dag att kunna återrapportera är 15/1. Tveka inte att höra av er till Linus Bolin på 070-250 93 03 eller linus.bolin@dalaidrotten.se med frågor.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter