Kompisligan - glädje, gemenskap, för alla

Dalarnas Fotbollförbund är en del av Kompisligan. Kompisligan ärett långsiktigt samarbete mellan distriktsförbunden i Sverige.

Först och främst innebär det att våra serier namnges med Kompisligan, men vi kommer även att genomföra olika events isamband med utvalda matcher under året samt att vi har startat engemensam sajt för barn- och ungdomsfotbollen i Sverige medadressen: www.kompisligan.se.

Kompisligans nya matchportal

Kompisligans nya matchportal

Nu har vi öppnat den nya Matchportalen där du hittar all information om Kompisligans alla föreningar, lag, matcher och seriespel. Den nya Matchportalen gör det lättare att följa ditt lag och alla andra lag som spelar i samma serie eller i andra serier i Kompisligan.

Utveckla er förening - sök Idrottslyft

Vi påminner om att ansökningar till Idrottslyftets första utbetalningstillfälle skall vara inskickat före den 31 maj. Alla ansökningar behandlas då och utbetalas i juni.

Fortsatt främjandeförbud

Enligt 38 § lotterilagen är det inte tillåtet att i förvärvssyfte främja deltagande – dvs. annonsera eller sprida meddelanden – om lotterier som anordnas i utlandet. Det innebär att den massiva annonseringen från utländska spelbolag i svenska medier inte är tillåten.

Kriminella styr spelartransfers?

Under senare tid har polisens nya aktionsgrupp mot idrottsrelaterad organiserad brottslighet uppmärksammat att grovt kriminella kontaktar spelare, ibland mycket unga, i syfte att få en hållhake på spelaren inför kommande övergångar och proffsanställningar.
- Vi ser mycket allvarligt på detta och har informerat klubbar och distrikt om detta hot mot spelare och klubbar, säger SvFF:s chefsjurist Anders Hübinette. Det känns bra att polisen prioriterar detta och den nya gruppen har verkligen gått in med full kraft.

Från Landslagets Fotbollsskola till Friends Arena!

Som arrangör av Landslagets Fotbollsskola har man en exklusiv möjlighet att delta som Players Escort vid en landskamp. Det innebär att man får ta plats bredvid sina idoler i "det riktiga" landslaget och följa dem ut på planen inför fullsatta läktare.

För killarna och tjejerna i Dala-Järna IK blev den här drömmen verklighet vid herrlandslagets senaste hemmalandskamp mot Vitryssland.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter