Dalarnas FF flyttar sitt kansli

Flytten har blivit lite försenad från ursprungsdatum 27-28 november. Flytten sker under senare delen av veckan istället. Dalarnas Fotbollförbund flyttar sitt kansli tillsammans med hela Dalaidrottens Hus till nyrenoverade lokaler på Kvarnporten, Pelle Bergs backe i Falun.

Dalarnas FF söker två nya medarbetare


Dalarnas Fotbollförbund söker två nya medarbetare som ska arbeta med utveckling av tränare och spelare. Tjänsterna är på 100% och omfattar övergirpande ansvar för tränarutbildning och spelarutbildning men även ett utåtriktat arbete med uppsökande verksamhet nära våra medlemsföreningar.

Cup Kommunal F16 & PostNord Cup P16

I helgen genomfördes distriksturneringen för F16 och P16 i Kvarnsveden under fredagen lördagen och söndagen. Deltagande distrikt var Gästrikland, Västmanland och Dalarna.

Trots omständigheterna med kyla och snöfall så bjöds publiken på en trevlig, välspelad och sevärd fotboll, där Gästrikland segrade på flicksidan och Dalarna segrade på pojksidan.

Licensfortbildning för UEFA A- eller Pro-tränare

SvFF införde 2017 tränarlicensfortbildning för alla som har genomgått UEFA A- eller Pro-diplom och är innehavare av diplom till dessa kurser. Tränarlicensen har en giltighetstid på tre år och intygar en uppgraderad tränarutbildning. Ansvaret för att detta sker åligger varje enskild licensinnehavare. SvFF anordnar årligen godkänd licensfortbildning. Du som deltog vid Licensfortbldningen 2017 är naturligtvis välkommen med en ansökan och kommer i mån av plats erbjudas möjlighet att delta.

DM Futsal Damer & Herrar

6 dam- respektive 6 herrlag gör upp om DM-tecknen i Futsal lördagen den 25 november i Falun och Lugnets sporthall.

Dalarnas FF söker två fotbollsutvecklare för visstidsanställning på 50%


Dalarnas Fotbollförbund söker två personer som ska arbeta som Fotbollsutvecklare i Dalarna. Rollen som Fotbollsutvecklare är ett intressant uppdrag som du kan ha som ungdomstränare i distriktet. I din roll kommer du att jobba med spelar- och tränarutbildning på olika platser i distriktet nära våra medlemsföreningar.

Uppdaterad information 2017-11-15.
Tjänsterna uppgraderade till 100%. Se ny annons.

NIU - träna fotboll på skoltid!

Fredag 1 december är det sista dagen att söka till NIU (Nationell idrottsutbildning)!

Nationell idrottsutbildning innebär:
Utbildningen är godkänd av Skolverket på rekommendationer av Svenska Fotbollförbundet. Utbildningen vänder sig till dig som vill göra en satsning mot elitfotboll. Träningarna leds av välutbildade instruktörer

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter