Inbjudan Junior DM Dam & Herr

Dalarnas Fotbollförbunds tävlingskommitté inbjuder härmed distriktets föreningar till Junior-DM damer och herrar 2018.

1:a gångsregistrera spelare 15 år

Det är lämpligt att redan nu 1:a gångsregistera ungdomsspelare innan 1 april. Efter det är det för sent att 1:a gångsregistrera spelare via snabbknappen i FOGIS och föreningen får då lov att registrera varje spelare separat.

Anmälan till Öppen träning 6 flickor/pojkar 16/02

Öppna träningar är en nyhet inför 2018 som följer i samma anda som zonträningarna, vilket innebär att tillfället är öppet för alla intresserade flickor och pojkar födda 02 i distriktet.

Nytt reglemente för förmedlare

Svenska Fotbollförbundets (SvFF) styrelse har beslutat att införa ett nytt reglemente för förmedlare. Det nya reglementet träder i kraft den 15 juni 2018 och ersätter då det nuvarande regelverket.

FramtidensFotboll 2.0 i Göteborg 24-25 februari

SvFF:s Representantskap fattade i december 2017 beslut om införandet av de nya nationella spelformerna för barn- och ungdomar, med stark rekommendation att användas under 2018 och obligatoriskt från 2019. Detta gör att det är dags att intensifiera förberedelsearbetet i distrikten.
Ett bra sätt att förbereda sig är att delta på konferensen #FramtidensFotboll i Prioritet Serneke Arena i Göteborg helgen 24-25 februari.

Spelprogram herrar division 6 & 7

Dalarnas FF:s har upprättat spelprogram för herrar division 6 & 7. Vi passar också på att påminna om sista anmälningsdag för juniorserier är den 31 januari och för damer division 3 den 21 februari.

Futsal-SM kval 2018

Dalarnas fotbollsförbund anordnar tillsammans med Envikens IF SM-kval i Futsal för flickor 15 år och 17 år samt pojkar 15 år och 17 år.

Dalarna representeras på flicksidan av Kvarnsveden i bägge klasserna och på pojksidan av Forssa och Ludvika. Flickorna spelar på lördagen den 3:e februari och pojkarna spelar söndagen den 4:e februari.

Julia Langörgen kallad till F17-landslaget

Förbundskapten Pia Sundhage har kallat Kvarnsvedens IK:s Julia Langörgen till F17/01-landslagets läger på Bosön 2-6 februari.

F17/01-landslaget genomför ett läger på Bosön och förbundskapten Pia Sundhage har tagit ut 34 spelare, varav Julia är en av fyra kallade målvakter. Lägret kommer förutom träningar innehålla internmatcher.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter