Inbjudan domarkurser Steg 1 grund & 7-manna

Här finns inbjudan till domarkurser steg 1 grundutbildning (11-manna) och 7-manna fortbildning och 7-manna grundutbildning. Steg 1 grundutbildning vänder sig till dig som vill börja döma 11-mannafotboll. 7-manna fortbildning är till dig som dömde 7-manna 2016 och 7-manna grundutbildning är till dig som inte dömt tidigare.

Inbjudan Seriespel och cuper 2017

Dalarnas FF inbjuder till seriespel för herrar division 6 och 7, damer division 4, kval Svenska cupen damer och herrar, U19 herrjunior Dala Gästrike, F17 Dala Region och ungdomarnas serie och cupspel.

Alla är olika - olika är bra

Projektmedel har beviljats till 5 föreningar i Dalarna som sökt medel för att jobba med sin förening utfrån projektet Alla är olika - olika är bra.

Projektet vill speciellt uppmuntra till att pröva nya idéer som kan utveckla verksamheten inom mångfald, integration eller jämställdhet.

Årets fotbollsförälder

Johanna Hedström från Envikens IF hyllades på fotbollsgalan.

På samma scen som damlandslaget och Zlatan hyllades, klev Årets Fotbollsföräldrar upp för att ta emot diplom och blommor. Sen blev det galamiddag, en träff med Kennet Andersson och fest med fotbollseliten.

Regionala serier pojkar 15 år & 17 år

Under 2016 arrangerades regionala serier för pojkar 15 år och 16 år. 2017 kommer regionala serier för pojkar 15 år och 17 år att arrangeras

Representatskapet beslutade om nya spelformer

Dalafotbollen genomförde sitt Representantskapsmöte den 3 december i Borlänge och beslutade om tävlingsverksamheten 2017 och blev ett lugnt möte där den stora förändringen 2017 sker inom barnfotbollen där mötet beslutade om nya former för spel och matcher.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter