Beslut om max 50 åskådare på fotbollsmatcher

Regeringen har fattat beslut om att ytterligare begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet gäller från 29 mars och begränsningen innebär ett maxantal på 50 deltagare.

Vid en fotbollmatch räknas endast publiken, inte idrottare och tränare, som deltagare. Läs mer på polisens hemsida.

Uppdaterad: Information gällande Coronaviruset

Uppdaterad: 2020-03-25 kl 14.00
Vi följer beslut, anvisningar och rekommendationer från svenska myndigheter och är beredda att agera utifrån deras riktlinjer. Det sker nya uppdateringar hela tiden och osäkerheten är stor, där nedan beslut, råd och riktlinjer kan komma att ändras snabbt. Vårt fokus i det här läget är att bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset.

Central träff flyttas fram till 23/9

Årets centrala träff kommer flyttas fram till onsdag 23/9 på Scandic Lugnet, Falun. Temat på denna träff kommer vara "Trygg Fotboll". Ordförande, utbildningsansvarig, ungdomsansvarig och domar & tävlingsansvarig är varmt välkomna!

Ungdomsserier och cuper 2020

Inom kort startar en ny spännande säsong. Dalarnas FF:s Tävlingskommitté har för ungdomstävlingarna 2020 fastställt serieindelningar, upprättat spelordningar i seriespelet samt lottat Ungdoms DM-Miljönären Cup.

Uppdaterad: Riktlinjer med anledning av Coronautbrottet

Coronautbrottet innebär stora påfrestningar på vårt samhälle. Svensk fotboll har ett ansvar att bidra till att konsekvenserna blir så hanterbara som möjligt och att så få som möjligt drabbas. SvFF har därför tagit fram riktlinjer och rekommendationer till stöd för föreningar, distriktsförbund och andra berörda parter.

Tränar- och domarkurser, öppna träningar, distriktslagssamlingar och föreningsträffar ställs in tom 15 april.

Spelarregistrering 2020

Spelare ska fr.o.m det licensår han/hon fyller 15 år inneha registering för viss förening (moderföreningen) för att få representera densamma i bindande match. För spelare som fyller 15 år under perioden 1 januari-31 mars gäller att registreringen erfordras först fr.o.m den 1 april samma år. Registreringen innebär samtidigt att spelaren är försäkrad under sin fotbollsutövning i enlighet med särskilt utfärdade försäkringsbestämmelser.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter