Mats Gren föreläser i Ludvika 12 april

Ludvika FK arrangerar en föreläsning med IFK Göteborgs sportchef Mats Gren på Gammelgården i Ludvika.

Mats Grens långa spelarkarriär började i Falu BS där han spelade 1982-1984. Han värvades därefter till IFK Göteborg där han spelade 1984-1985 och blev svensk mästare 1984.

Nu kommer han till Ludvika och föreläser om hur man jobbar i IFK Göteborg.

Praoelven berättar

Den här veckan har vi haft en praoelev på kansliet. Yerson Acosta Poccomo som går i 8:e klass på Britsarvsskolan och spelar fotboll i Slätta SK.

Hej, mitt namn är Yerson. Jag spelar fotboll i Slätta SK. Jag kommer från Peru i Sydamerika och flyttade till Sverige när jag var sju år. Jag har varit här i kansliet i en vecka nu och jag upplever det som en mycket ansvarfull jobb då man måste hålla koll på många saker tex. material, utbildningar, ekonomi mm.. Men det är tur att det är flera som är med och hjälper till i kansliet Ulf, Stefan, Niklas och Lars håller koll på allt tillsammans och hjälper varandra.

Central träff för föreningens nyckelpersoner 25 april

Dalarnas FF vill skapa forum där föreningarnas representanter i olika roller kan få riktat stöd och komma till tals med sina specifika frågor. Därför bjuder vi under 2017 in till centrala träffar för personer i följande nyckelroller: Ordförande/Sekreterare/Kassör, Utbildningsansvarig, Ungdomsansvarig, Domaransvarig och Tävlingsansvarig.

Delta i världens blågulaste fotbollsskola!

Snart är det dags att dra på sig den blågula fotbollströjan. Tillsammans med 50 000 kompisar springer vi ut på fotbollsplaner över hela landet i Landslagets Fotbollsskola. Vi lär oss nya finter, kickar och nickar. Och självklart hinner vi med en massa bus också. Anmäl dig redan idag på landslagetsfotbollsskola.se

Information om matchfixing inför säsongen

Inför kommande säsong, och på förekommen anledning, vill Svenska Fotbollförbundet fästa er uppmärksamhet på de problem med matchfixing som finns inom fotbollen. Matchfixing är det största hotet mot hela fotbollens integritet och trovärdighet.

Det nya Dalaupproret

Glenn Nyberg är en av mentorerna i Dalarnas fotbollsdomareklubb, som ska få fler yngre att våga satsa på att döma fotboll.

Hot, våld och avhopp. Men bland svarta rubriker spirar en motrörelse i domarkåren. Magasinet Fotboll hittar den i en inomhushall mitt i Dalarna. I täten går släkten Nyberg där alla föds med pipan i mun.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter