Inbjudningar domarkurser 2021

Här finns inbjudan till domarkurser 11 mot 11/9 mot 9 grundutbildning och 7 mot 7/5 mot 5 fort- och grundutbildning. UPPDATERADE DATUM!

11 mot 11/9 mot 9 grundutbildning vänder sig till dig som vill döma 11 mot 11/9 mot 9 fotboll.
7 mot 7/5 mot 5 fortbildning är för dig som dömde 2020 och 7 mot 7/5 mot 5 grundutbildning är för dig som inte dömt.

Liksom 2020 ingår Länsförsäkringar i projektet Ungdomare och de som genomför domarkurserna 7 mot 7/5 mot 5 i åldern 14 år till 20 år erhåller en domartröja.

INSTÄLLT: Ungdoms-DM i Futsal 9 januari 2021

På grund av rådande omständigheter och den situation med ökad smittspridning av Covid-19 i samhället och skärpta allmänna råd har Dalarnas Fotbollförbund fattat beslut att ställa in Futsal-DM 9 januari för ungdomar.

- Vi skulle hamna i en situation med för många spelare och ledare i lokalen och svårigheter att säkerställa en verksamhet med liten risk för smittspridning. Särskilt tråkigt är beslutet då vi i år hade många lag som ville delta i distriktsmästerskapet, säger Tävlingskommitténs ordförande Stig Stjärnesund.

Håll i – håll ut – håll avstånd

Corona: Uppdaterade riktlinjer from 14 dec!

Från och med den 14 december 2020 gäller nya nationella föreskrifter och allmänna råd beslutade av Folkhälsomyndigheten (FHM). Dessa ersätter tidigare lokala allmänna råd. Med anledning av detta har SvFF uppdaterat sina riktlinjer.

Tränarutbildningar 2021

"Din insats som ledare och tränare är viktig och betyder mycket för svensk fotboll. Fotbollen myllrar av liv och glädje – tiotusentals barn, ungdomar och vuxna tränar, spelar och kämpar på våra planer och idrottsplatser runt om i landet – varje dag. Spelarna behöver och förtjänar kunniga och ansvarsfulla tränare som kan inspirera alla spelare till ett livslångt fotbollsintresse."

Nu lägger tränarutbildningarna ute för 2021. Datum för UEFA B, hösten A-ungdom tillkommer under våren.

Ladda ner affich här

Valberedningen informerar

I enlighet med stadgarna informerar härmed Valberedningen ledamöter i styrelsen vars mandattid går ut vid kommande årsmöte.

Frimånaden

Mellan den 15 november och den 15 december infaller frimånaden, vilket innebär att amatörspelare kan byta förening utan att föreningen man lämnar kan hindra detta. Det krävs dock att övergången görs i FOGIS eller via övergångsblankett.

Intresseanmälan P17 div 1 och P19 div 1 2021

Varje distrikt som ingår i region 5 tilldelas två platser till P19- respektive P17, div. 1 förutom IK Brage som är direktkvalificerade i egenskap av SEF-förening. Varje distrikt beslutar vilka lag som ska tilldelas platserna i seriespelet.

Med anledning av detta går Dalarnas FF ut med denna intresseförfrågan vilka föreningar som är intresserade av spel i dessa serier.

Inbjudan till seriespel F17 SM 2021

Svenska Fotbollförbundet bjuder in till seriespel F17 SM.

F17 avgörs i regionala seriegrupper och därefter genom slutspel. Slutspelet består avåttondelsfinaler, kvartsfinaler, semifinaler och final.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter